Bandenservice

Bandenreparatie: vakkundig repareren van binnenuit.

Het bekende PROP ZETTEN is slechts een noodreparatie en moet worden gezien als een tijdelijke noodreparatie die door de ANWB of andere hulpdiensten wordt uitgevoerd om u op weg te helpen naar een bedrijf waar uw band vakkundig gecontroleerd en gerepareerd wordt.
Een veilige en verantwoorde reparatie gebeurt van binnenuit. De band wordt gedemonteerd, van binnen gecontroleerd op beschadiging die veroorzaakt is door een ingereden spijker, schroef of ander voorwerp, zijn er geen ernstige beschadigingen wordt de band van binnenuit voorzien van een overlappend manchet of pleister om de band weer luchtdicht te maken.

Een professionele, veilige bandreparatie bieden wij aan vanaf € 22,50 incl. nieuw ventiel, demonteren, balanceren en monteren van de band.

Monteren / balanceren behoort ook tot onze diensten. Zelf meegebrachte banden kunnen bij ons gemonteerd of gebalanceerd worden. Ook voor de winterbanden wisseling bent u van harte welkom.

Uitlijnen, 2 en 4 wiel uitlijning dmv moderne uitlijnapparatuur

Uitlaten / remmen worden door ons geleverd en gemonteerd.

TIJVOORTSEBAAN 11       5051 HJ GOIRLE         Tel.  013 - 534 67 19         Mob. 06 - 533 93 584          E-mail: info@autobandendennis.nl